Iedereen migratie-expert met Continent zonder grens

Door Theo Francken op 16 november 2018, over deze onderwerpen: Migratie, Asiel
continent zonder grens

Continent zonder grens, het boek van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken, scheert hoge toppen. U vindt het in elke Vlaamse boekhandel bij de meest verkochte boeken van het moment. Ook in Nederland en Franstalig België heeft Continent zonder grens succes. Terecht, want als er één boek de puntjes op de i zet over de migratiecrisis in Europa, dan is het wel Continent zonder grens van Theo Francken.

In Continent zonder grens leert u alles wat u moet weten over de migratiecrisis. In discussies met voorstanders van open grenzen bent u de expert nadat u Continent zonder grens heeft gelezen. Tegenover moraliserende en naïeve emo-argumenten plaatst u de nuchtere feiten.

N-VA-leden krijgen korting

Koop nu uw exemplaar van Continent zonder grens. Bent u lid van de N-VA? Dan betaalt u minder voor Continent zonder grens indien u online bestelt. Gebruik daarvoor de kortingscode die u terugvindt in het Nieuw-Vlaams Magazine van september.

U kunt Continent zonder grens bestellen via www.continentzondergrens.be. Heeft u Continent zonder grens al? Gebruik dan uw kortingscode om een ander er een plezier mee te doen. De eindejaarsperiode komt er immers aan en misschien bent u nog op zoek naar goede ideetjes voor onder de kerstboom…

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is